radionice za roditelje pod svjetlom lanterne

Dragi roditelji,Pozivamo Vas na drugu radionicu iz ciklusa terapijsko - iskustvenih "Radionica za roditelje pod svjetlom lanterne"


"Dječji svijet - kako ga prihvatiti"

Kao roditelji često imamo svoju sliku o tome kako će se dijete ponašati, što će voljeti, čime će se baviti, zamišljamo najbolju budućnost za njega....Pri tome povremeno zaboravljamo da je dijete jedinka za sebe, ima svoj karakter, svoje potrebe, interese, emocije i kao takvo ponekad ne udovoljava našim očekivanjima.
Također, koliko god se trudili kao roditelj, dijete svakodnevno vrlo intenzivno proživljava široku paletu emocija (i lakih i teških, ugodnih i neugodnih), pokazuje ponašanja koja nisu uvijek poželjna, ima uspone i padove u razvoju socijalnih odnosa, doživljava uspjehe i neuspjehe .. što roditelji teško prihvaćaju..I onda u želji da mu olakšamo ili da ga zaštitimo od grubog svijeta i nepravde, djelujemo prezaštitnički i zaboravimo na svoje dijete, njegove potrebe, njegove emocije ... 

U želji da ponudimo mjesto za razmjenu mišljenja i podršku roditeljima u razumijevanju i prihvaćanju potreba, osjećaja i ponašanja Vašeg djeteta pozivamo Vas na terapijsko - iskustvenu radionicu “Dječji svijet - kako ga prihvatiti” koja će se održati 10.04.2017. od 18,00 do 20,00 h. u prostoru Lanterne, centra za osobni razvoj, Vidrićeva 35, Zagreb.

Obzirom da je broj polaznika ograničen obavezne su prijave na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 07.04.2017.
Cijena radionice je 150,00kn.

Teme koje smo još za Vas odabrale su:

Kako neodgojeno dijete! Rađanje roditeljskog srama
Djecu je moguće … i ne odgajati
Što sa dječjim željama ?
A što sa mnom?


Pitajte sve što Vam je važno:
Jelena Klopotan, dipl. psih. i psihoterapeut realitetne terapije (pod supervizijom)
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ana Sambolek, dipl.psih i Gestalt psihoterapeut (pod supervizijom)
Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.Radujemo se zajedničkom radu! :)

Jelena i Ana

 

 

U sklopu Tjedna psihologije organiziramo besplatnu radionicu za roditelje:

"Kakav sam roditelj kada moje dijete ima problem?"

Odgajanje djeteta  donosi sreću, ali i osjećaje koje bi ponekad najradije izbjegli. Roditelji žele da njihovo dijete odrasta na najbolji mogući način i u tom nastojanu uvijek rade najbolje što u tom trenutku znaju. Djeca nisu pošteđena svakodnevnih briga, stresa, ljutnje, preispitivanja i životnih izazova koji ponekad mogu oblikovati ponašanja djece s kojima se i oni i roditelji teško nose. 

Kako reagiram na djetetov stres i neuspjeh, podržavam li ga u njegovim odlukama, pa i (za mene) lošima, kada s djetetom otići na savjetovanje i kako to izgleda, kakav sam roditelj ako dijete vodim psihologu… Pitanja su o kojima ćemo otvoreno razgovarati i omogućiti svakom roditelji da uz stručnu podršku pronađe svoj odgovor.

 

Radionica se održava 25.02. 2017. od 10,00 - 12,00h u prostoru Lanterne, centra za osobni razvoj, Ul.Vladimira Vidrića 35, Zagreb.

Obzirom da je broj sudionika ograničen, molimo Vas da se prijavite za sudjelovanje na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 23.02.2017.

 

Radujemo se zajedničkom radu !

 

Jelena i Ana