u kontaktu sa svojim granicama

Dragi svi,

 

Osmislili smo Geštalt vikend radionicu koja je namijenjena osobama koje žele provesti aktivan vikend u prirodnom okruženju  otkrivajući svoje neizražene potencijale te pronalazeći za sebe neku novu iskru, poticaj.

Cilj radionice je potaknuti zdrav odnos prema sebi na način da aktiviramo kompletno svoje biće, povezujući duh i tijelo. Želimo da osvijestite kako rad na fizičkom tijelu utječe na naše emotivno stanje i obrnuto. Fizička aktivnost prvo aktivira mišiće, u kojima su spremljene naše blokade i emocije, a zatim ih opušta i otpušta. Jednako tako utječe i na naš um. Kreativnost, životna iskra i zadovoljstvo nastaju u osobi koja ne troši energiju na stare iscrpljene obrasce nego stvara mjesto za nešto novo, osvještavajući što može i smije otpustiti.

Polazimo također od činjenice da svatko od nas skriva u sebi razne potencijale koje nije spreman ili nije imao priliku otkriti. Kroz ovu radionicu  pružamo vam nove načine za istraživanje potencijala, kroz aktivnosti koje nisu svakodnevne te mogućnost da kroz grupni rad uz stručno vodstvo istražite što vas sputava, jeste li zadovoljni time što postižete i koja je vaša odgovornost.

Jedna od ponuđenih aktivnosti će biti i sportsko penjanje. Penjanje po stijeni je zapravo meditacija u pokretu i pruža onaj trenutak usmjerenosti na ovdje i sada, prisutnost u trenutku. To čini temelj Geštalt psihoterapije. U Geštaltu je također važno eksperimentiranje vlastitim granicama  i mogućnostima. U trenucima kada vam je teško i kada ste na granici izdržljivosti, mentalne ili fizičke, najbolje upoznajete sebe. Uspjeh i napredak u takvim trenucima vas uči da vjerujete sebi i da je potrebno zajedništvo psihološke stabilnosti i pokreta da bi se pomakli s mjesta, doživjeli uspjeh i osjećali se dobro.

 

Na kraju ovog vikenda voljeli bi smo da imate neki novi osjećaj u sebi i poticaj za dalje.

 

Vikend radionica u trajanju od 18 sati odvijat će se kroz izazovne fizičke aktivnosti (sportsko penjanje i planinarenje), kreativne tehnike na otvorenom, a dio radeći kroz principe grupne Geštalt psihoterapije. Cijeli program radionice održava se u prekrasnoj prirodi Nacionalnog parka Paklenica(http://www.np-paklenica.hr), a smještaj i rad u zatvorenom prostoru osiguran je u kućicama Varoš hotela Rajne (dvokrevetne i trokrevetne sobe) http://www.hotel-rajna.com/croatian/housevaros .

 

Radionica se održava od 13.10.2017. – 15.10.2017. u hotelu Rajna (Starigrad Paklenica).

Promotivna cijena ove vikend radionice koja uključuje dva noćenja s punim pansionim, grupni psihoterapijski rad,  najam penjačke opreme, profesionalnog vodiča i ulaznicu za NP Paklenicaiznosi 1.600,00kn. Promotivna cijena odnosi se na minimalno 8 sudionika radionica.

Obzirom da je broj polaznika ograničen, obavezne su prijave do 06.10.2017. Ispunjenu prijavnicu pošaljite na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Sve zainteresirane, pozivamo da pogledate detaljan opis programa vikend radionice.

 

Pitajte sve što Vas zanima:

Voditeljice grupne gestalt psihoterapije:

Ljiljana Josipović, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Ana Sambolek, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Voditelj outdoor aktivnosti

Neven Kalac, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Radujemo se zajedničkom otkrivanju skrivenih potencijala !